Over Actief Interim

Kiezen voor Actief Interim is kiezen voor een persoonlijke aanpak. Wij zijn dichtbij onze klanten en kandidaten aanwezig. Zo kunnen we sneller handelen en de persoon achter het cv of de cultuur van een bedrijf beter leren kennen. Dat zorgt ervoor dat we mensen beter kunnen matchen met bedrijven. Wij willen niet zomaar jobs invullen of cv's aanleveren, maar zorgen voor de juiste vrouw of man op de juiste plaats. 

Onze persoonlijke, no-nonsense aanpak wordt goed gesmaakt. Hierdoor zijn we uitgegroeid van een klein familiebedrijf in 1988 tot een sterke internationale uitzendgroep vandaag. Inmiddels zijn we Actief in 4 landen, waar we overal lokaal verankerd zijn en dezelfde topkwaliteit in onze service nastreven.  

In 2014 namen we in Nederland TIP Personeelsdiensten en Tence inzetbureau over en doopten we ze om tot Actief Werkt!. Een jaar later zetten we onze eerste stappen op de Duitse markt. Sinds 2015 werkt de Duitse ISU Group onder onze Actief-vleugels als Actief Personal Management. In 2018 volgde de overname van Jobmade in Oostenrijk, waardoor de Actief Groep officieel in 4 landen werkzaam is als HR-partner.

Ons doel in België is om ons te blijven focussen op een persoonlijke aanpak. Daarom breiden wij ons netwerk in Vlaanderen en Wallonië nog verder uit, zodat we nog meer lokaal verankerd zijn. Met deze groei willen wij onze ambitie waarmaken om een top 5-speler te worden op de Belgische uitzendmarkt. 

Wat maakt ons zo uniek?

Actief Interim vertrouwt op 4 belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn onze leidraad voor al onze samenwerkingen, zowel met kandidaten die een nieuwe job zoeken, als met klanten die deze jobs aanbieden.

1. Autonome en ervaren medewerkers

De medewerkers in onze kantoren fungeren als zelfstandige ondernemers, ondersteund door centrale krijtlijnen. Zij bepalen zelf hoe doelstellingen behaald worden. Door hun ondernemerschap te stimuleren, blijven ze hun proactieve en creatieve ingesteldheid behouden. Onze werking is dus decentraal, waardoor de lijnen zeer kort zijn en we sneller en efficiënter kunnen werken. Uiteraard mogen onze HR Consultants en Branch Managers ook rekenen op de nodige ondersteuning van de collega's op onze hoofdzetel. Dankzij Actief Academy blijven onze mensen continu bijscholen en zijn zij dus altijd op de hoogte van de laatste wetgeving en marktsituatie. 

2. Dienstverlening op maat

Elke persoon, elke klant, elke bedrijfscultuur is anders. Daarom werken wij altijd op maat en denken wij proactief mee. Actief Interim staat voor een persoonlijke aanpak. Hoe beter wij de persoon achter het cv of de cultuur van een bedrijf kennen, hoe beter wij toekomstige medewerkers met een bedrijf kunnen matchen.

3. Local for local

Onze kantoren zijn verspreid over heel België, waardoor we een mooi nationaal netwerk hebben uitgebouwd. Al onze kantoren zijn sterk lokaal verankerd. Onze mensen staan dicht bij hun klanten en kandidaten, waardoor er een grote mate van betrokkenheid ontstaat.

4. Mens staat centraal

Bij Actief Interim staat de mens centraal. Zowel in onze relatie met kandidaten, als met klanten. Wij nemen graag de tijd om alle wensen te leren kennen door een persoonlijk contact. Hierdoor kunnen we een realistische analyse maken van de behoeften die er zijn en hier gerichte oplossingen voor zoeken.


Video's

Jobs

Geen resultaten
Laden

  Handelsnamen

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Updates

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Evenementen

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.title}}

     Contact

     Contactpersoon Liesbeth Puth
     Contactpersoon telefoon +32 13 35 34 33
     Contactpersoon e-mail actief@meettheyoungsters.be
     Telefoon +32 13 35 34 33
     Website https://www.actief.be/nl/
     Adres Bosstraat 67/2
     Plaats Lummen
     Postcode 3560
     Land België

     Recruiters

     Geen resultaten
     Laden

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}