Over Arvesta

Wat ooit begon als een klein bedrijf, groeide uit tot een sterke speler met meer dan 120 jaar expertise in de land- en tuinbouwsector. Vandaag is Arvesta de grootste Belgische full-service partner voor boer en tuinder met een sterk internationaal netwerk dat blijft groeien.

We zijn actief in veevoeding, land- en tuinbouw, machines, bloem en zijn gekend voor onze 250 Aveve-winkels en 3 Eurotuin-winkels, waar plezier groeit. Zo vormen we, samen met onze 2000 Experts in the Field en meer dan 40 sterke merken, een uniek kenniscentrum voor de agrarische markt én de consument.

Wat maakt ons zo uniek?

Wat meer dan 120 jaar geleden klein begon, is uitgegroeid tot de fullservice-partner in de land- & tuinbouw met de grootste winkelketen waar plezier groeit. Waar staan wij elke dag voor op? De landbouw van de toekomst vormgeven aan de hand van onze expertise en innovatieve smartfarming-oplossingen, zodat onze boeren groeien en stevig staan in een mondiale markt. Dankzij onze 2000 experten zijn wij een echt kenniscentrum voor de agrarische markt én de consument.


Arvesta is een expert dankzij haar 2000 experts. Experts nemen initiatief, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Experts nemen hun verantwoordelijkheid op en blijven steeds naar oplossingen zoeken. Experts weten ook dat ze samen veel verder komen dan alleen. En bovenal worden experts gedreven door kwaliteit.

Carrièremogelijkheden

Samen vormen we één bedrijf en één team, waar alle activiteiten onder dezelfde noemer gebeuren. Zo staan we sterker in de markt en we kunnen we onze klanten steeds de beste service bieden. Onze strategie laat zich dan ook samenvatten in de slagzin ‘Stronger Together’: samen sta je sterker


Elke dag streven onze 2000 experts in the Field samen naar hetzelfde doel: de landbouw van morgen vormgeven.

Als één bedrijf, één werkgever zijn wij er voor al onze experts in the Field om hen te ondersteunen in hun job en om een aangename, stimulerende werkomgeving te creëren waarin ontwikkeling en teamgeest centraal staan.


Foto's


Video's

Jobs

Geen resultaten
Laden

  Handelsnamen

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Updates

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Evenementen

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.title}}

     Contact

     Contactpersoon Stijn Ryon
     Contactpersoon telefoon 32 16 24 26 26
     Contactpersoon e-mail info@arvesta.eu
     Telefoon 32 16 24 26 26
     Website https://arvesta.eu/nl/
     Adres Philipssite 5
     Plaats Leuven
     Postcode 3001
     Land België

     Recruiters

     Geen resultaten
     Laden

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}