Over Asotep

Pascuale Petosa startte een eenmanszaak in 1972 terwijl ze zich toelegde op het lassen en repareren van leidingen en grote constructiewerken.
Na een paar jaar nam de vraag naar vakkennis van piping toe en nam Pascuale extra personeel in dienst. In 1988 groeide het bedrijf uit tot Asotep, een naamloze vennootschap, en verhuisde het naar Houthalen. De jarenlange ervaring en knowhow werden vanaf nu vooral ingezet in de chemie en petrochemie. Tien jaar later werd het pand in Houthalen te klein en verhuisde Asotep naar het huidige bedrijfsgebouw in Genk.

Sinds 2011 is Sergio Petosa, de zoon van Pascuale, de directeur van het bedrijf. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een betrouwbaar en gerespecteerd bedrijf met 45 medewerkers en 90 aannemers.

In 1995 werd de dochteronderneming Gilmaso NV opgericht met identieke diensten in de regio Antwerpen die onder meer de havenbedrijven bedient.

Wat maakt ons zo uniek?

Asotep is expert in het realiseren en onderhouden van industriële leidingen en de daarbij behorende staalconstructies. Onze engineers en monteurs hebben ruime ervaring met materialen als koolstofstaal, RVS, Cromesco, aluminium, Incoloy en AST legeringen, PE, HDPE en titanium.

Asotep kan een volledige uitvoering garanderen in overeenstemming met de specificaties van de klant. Onze ingenieurs van de coördinatieafdeling staan ​​garant voor een perfecte uitvoering en installatie van industriële leidingen. De systemen worden onder gecontroleerde omstandigheden bij de klant geïnstalleerd.

Prefabricage is de kracht van Asotep. In onze werkplaats in Genk plannen en bereiden we complexe systemen voor. Onze vakmensen maken hier zeer moeilijke constructies volgens de strengste eisen onder nauw toezicht van het engineeringteam. Hierdoor winnen we tijd tijdens de productie en downtime bij de klant.

Een naadloze dienstverlening van bouwtekening tot ontmanteling, dat is wat Asotep garandeert!

Foto's


Video's

Jobs

Geen resultaten
Laden

  Handelsnamen

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Updates

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Evenementen

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.title}}

     Contact

     Contactpersoon Sergio Petosa
     Contactpersoon telefoon 089 848360
     Contactpersoon e-mail info@asotep.com
     Telefoon +32 89 84 83 60
     Website https://asotep.com/
     Adres Woudstraat 3/A
     Plaats Genk
     Postcode 3600
     Land België

     Recruiters

     Geen resultaten
     Laden

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}