Over Breetec International

Breetec is een belangrijke globale speler in de sector van ademventielen, mechanische projecten en het onderhouden van complexe technische installaties. We zijn wereldwijd actief, op de vijf continenten. We werken in rvs, aluminium en staal met oog voor een hoge afwerkingskwaliteit.


Kennis is kracht. Aan die kennis wordt ononderbroken gewerkt. Breetec heeft hoog opgeleide ingenieurs en specialisten in diverse disciplines in dienst. Onze kennis vormt de basis voor onze aanpak en geeft ons de capaciteit om totaaloplossingen uit te werken. Onze klanten kunnen op ons rekenen.

Wat maakt ons zo uniek?

Kwaliteit van diensten en producten

Dankzij continue evaluatie verbeteren we voortdurend de kwaliteit van onze diensten en producten, én de relaties met onze klanten. Dat leverde ons zowel een ISO 9001-certificaat als een CE-certificaat ​​​​​volgen EN 1090 op.


Veiligheid op de werkvloer

Breetec voert een actief veiligheidsbeleid om zo de risico’s op de werkvloer te minimaliseren. We hebben een VCA-attest sinds 1998.


Opleidingen van personeel

Via diverse bijscholingen, workshops en gespecialiseerde opleidingen houden wij ons team op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Carrièremogelijkheden


Looking for a metal-job that rocks? Join our family!

Breetec is een gezond, snel groeiend en dynamisch familiebedrijf. We zijn voortdurend op zoek naar collega’s die van uitdagingen houden en een aangename werksfeer appreciëren. 

Naast onze passie voor de metaalindustrie zien we onze medewerkers even graag! We vinden het belangrijk dat #hardwerken en #pleziermaken hand in hand gaan.

Ben je gedreven en geboeid door het vak? Heb je een positieve ingesteldheid? Zelfs zonder veel ervaring krijg je bij ons alle kansen.











Foto's


Video's

Jobs

Geen resultaten
Laden

  Handelsnamen

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Updates

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Evenementen

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.title}}

     Contact

     Contactpersoon Sandra Beckers
     Contactpersoon telefoon +32 (0) 89 65 12 00
     Contactpersoon e-mail info@breetec.be
     Telefoon +32 (0) 89 65 12 00
     Website https://www.breetec.eu/
     Adres Steenweg 210
     Plaats As
     Postcode 3665
     Land België

     Recruiters

     Geen resultaten
     Laden

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}