Over CaptainWork

Een nieuwe wind laten waaien door de HR-wereld. Dat is waar CaptainWork garant voor staat. Zelf op jacht gaan naar het geschikte talent voor je job. Adieu headhunters of oude databases: CaptainWork gelooft in aantrekkelijke employer branding en gerichte hr-marketing.


We ondersteunen onze klanten om zich aantrekkelijk en geloofwaardig aan de wereld te tonen en hun verhalen gericht naar de buitenwereld te brengen. Voor potentiële werknemers is CaptainWork een partner die hen in contact brengt met nieuwe bedrijven die in hun leefwereld passen. Voor werkgevers is CaptainWork een medium dat hun helpt bij hun werkgeversmerk en bij het aantrekken van nieuw talent.


Wat maakt ons zo uniek?

Bij CaptainWork komen marketing en rekrutering op een unieke manier samen. We bundelen hun krachten en creëren zo een ideale cocktail die de bedrijven, net nu echt de metaforische personeelsdorst kan lessen. De dag van vandaag mogen we niet enkel stilstaan bij commerciële advertising naar klanten, maar moeten we ook investeren in het werkgeversimago dat we communiceren naar potentiële nieuwe werknemers. Zo helpen wij onze klanten om op een creatieve manier hun personeelsnoden op te lossen, zowel op de korte termijn als op de lange termijn. 

Carrièremogelijkheden

Bij CaptainWork kan je heel veel kanten uit! Afhankelijk van je kwaliteiten en je interesses kan terechtkomen in takken zoals marketing, communicatie, HR, sales, contentcreatie, ... en bovenal is je takenpakket altijd bespreekbaar! Daarnaast is het stimuleren van een creatieve en ontspannen werksfeer een must om zo elke dag met goesting te komen werken! Dus van boottochtjes tot een drink om de werkweek af te sluiten; het kan allemaal! 

Foto's


Video's

Jobs

Geen resultaten
Laden

  Handelsnamen

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Updates

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Evenementen

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.title}}

     Contact

     Contactpersoon Yves Hoydonckx
     Contactpersoon telefoon +32 472 24 37 04
     Contactpersoon e-mail yves@captainwork.be
     Telefoon +32 472 24 37 04
     Website http://www.captainwork.be/
     Adres C-Mine 12
     Plaats Genk
     Postcode 3600
     Land België

     Recruiters

     Geen resultaten
     Laden

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}