Baan
3980 Tessenderlo

Functiebeschrijving

Als Process Operator ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren, opvolgen en bijstellen van de productieactiviteiten. Je bedient complexe installaties zoals pompen, compressoren, reactoren, distillatiekolommen… en stuurt bij indien nodig. Je houdt rekening met de afgesproken deadlines en waakt over de vooropgestelde kwaliteits- en productspecificaties. 

Verder bewaak je de nutsvoorzieningen en sta je in voor de voorbereiding van de onderhoudswerken aan de installaties. Je voert eenvoudige installatie-, onderhouds- en reparatietaken uit en volgt hierbij gedetailleerde instructies op. 

Tijdens je shift doe je systematische controlerondgangen en meld je abnormaliteiten of problemen. Je bent alert en anticipeert op mogelijke problemen en doet verbeteringsvoorstellen. Je werkt volgens strenge veiligheidsprocedures, gezondheids- en milieusystemen en protocollen van de organisatie. 

Deze functie rapporteert aan de Shift Supervisor. Na een ingroeiperiode worden de taken verdeeld tussen de Bordoperator, Operator voor nutsvoorzieningen en Operator voor procesinstallaties.


Functie-eisen

  • Je hebt een bacheloropleiding Chemie, optie Procestechnieken of een opleiding 7e jaar Procestechnieken of een bachelor Elektromechanica met ervaring in de organische chemie.
  • Een plus als je een ervaring hebt in de chemische procesindustrie (kennis van procestechnieken).
  • Je bent een teamplayer die zijn verantwoordelijkheid opneemt.
  • Verder ben je een alerte en positief kritische werkkracht die gepaste initiatieven neemt.
  • Je spreekt Nederlands en hebt een goede basiskennis van het Engels.
  • Je werkt in een volcontinu systeem (5 ploegen) van het korte type NN-VV-LLL…

Arbeidsvoorwaarden

Chevron Phillips Chemical biedt je een afwisselende en boeiende baan in een internationale omgeving en de mogelijkheid om te leren en te groeien binnen de functie. Je maakt deel uit van een dynamisch team van professionele en gemotiveerde collega's in een groeiend en winstgevend bedrijf.

We geven een vast bedienden contract met een competitief loon inclusief een shiftpremie en een aantrekkelijk pakket aan bijkomende voordelen (verzekeringen, verschillende cheques, bonus, opleidingen, extra vakantiedagen, …)


Overige informatie

​In België coördineert Chevron Phillips Chemicals International NV de marketing en verkoop vanuit zijn EMEA hoofdkantoor in Diegem en hebben we 2 productievestigingen in Tessenderlo en Beringen.

In Tessenderlo produceren we organosulfur gerelateerde producten en in Beingen produceren we polyalphaolefins.

Wereldwijd hebben we een 5.000 medewerkers, maar we behouden het gevoel van een klein bedrijf en handhaven een cultuur van respect, diversiteit en inclusie.  We hechten veel waarde aan de balans tussen werk en privé en dien onze medewerkers graag groeien en ontwikkelelen zowel professioneel als persoonlijk.