Over Hegge Invest

Metaalverwerking in de brede zin van het woord is waarschijnlijk de kortste en compleetste omschrijving van de activiteiten die Hegge kan aanbieden.

Sinds 1893 wordt er bij Hegge door de aandeelhouders en medewerkers met passie aan metaalverwerking gedaan. Hierbij zijn kwaliteit, flexibiliteit, eerlijkheid, betrokkenheid, efficiëntie en een goed resultaat de kernwaarden van ons bedrijf.

Hegge streeft er naar om zijn klanten op een efficiënte en duurzame manier een zo breed mogelijke waaier van metaalbewerkingen en gevelsluitingen aan te bieden in een omgeving waar de medewerkers zich thuis voelen, zich kunnen ontwikkelen en waar aandeelhouders een rendabele en consistente groei nastreven.

Onze medewerkers zijn op hun best in een team waarin ze initiatieven mogen ontplooien en waarbij bestaande en nieuwe technieken kunnen samenwerken (of in elkaar overvloeien).

De vriendschappelijke, collegiale sfeer stimuleert hen om zich diverse vaardigheden eigen te maken en er te zijn voor hun collega als deze hen nodig heeft.Wat maakt ons zo uniek?

Wij bieden u een waaier van metaalbewerkingen aan:

 • Metaalschrijnwerk: productie, leveren en plaatsen van aluminium ramen, deuren, gevelwanden, koepels, wandbekleding, …
 • Toelevering: lasersnijden, ponsen, afkanten, plooien, buigen, knippen, TIG-lassen, MAG-lassen, MIG-lassen, robot-lassen, puntlassen, perswerken hydraulisch, perswerken mechanisch, zagen, boren, tappen, poedercoating.
 • Spatschermen: productie van aluminium spatschermen uit traanplaat. Al of niet voorzien van toebehoren zoals ophangbeugels, gummi zijkant, …Carrièremogelijkheden

Nog aanvullen met informatie 

Foto's

Jobs

Geen resultaten
Laden

  Handelsnamen

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Updates

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Evenementen

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.title}}

     Contact

     Contactpersoon Anneline Snijers
     Contactpersoon telefoon +32 11 44 04 20
     Contactpersoon e-mail anneline.snijers@hegge.be
     Telefoon +32 11 44 04 20
     Website https://www.hegge.be/nl/
     Adres Bosstraat 131
     Plaats Hamont-Achel
     Postcode 3930
     Land Nederland

     Recruiters

     Geen resultaten
     Laden

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}