Over Imtech

Met 800 medewerkers in 5 vestigingen in België staat Imtech voor multi-technische expertise met best in class technieken en geïntegreerd projectbeheer voor industrie en gebouwen. Vandaag vertrouwen tal van ondernemingen in tal van sectoren op ons voor ontwerp, installatie, beheer en onderhoud in:

 • elektrotechniek
 • HVAC
 • sanitair
 • automatisering (PLC, SCADA, MES)

Wat maakt ons zo uniek?

Kwaliteit

We staan garant voor een uitstekende kwaliteit. Elke medewerker doet er alles aan om te excelleren en onze kwaliteitscoördinatoren binnen elke afdeling streven naar voortdurende verbetering in alles wat we doen.

ISO 9001-kwaliteitsstandaard

Wij hebben kwaliteitsprocedures ontwikkeld voor al onze diensten en zijn hiervoor ISO 9001 gecertificeerd. In onze processen voeren wij systematisch controles uit en sturen onmiddellijk bij.

Vinc-otte-Stickers-CERT-v3-ISO9001-002

Expertise & kennismanagement

Wij investeren in de opleiding en ontwikkeling van al onze medewerkers. We delen best practices. Elke werknemer bij Imtech België is expert in zijn domein.

Certificaten & erkenningen

We beschikken over alle nodige certificaten en erkenningen om onze opdrachten tot een goed einde te brengen. Imtech is een geregistreerd en erkend aannemer in klasse 6: S1, P3 en in klasse 8: S2, S4, P1, P2, D16, D17, D18.

Carrièremogelijkheden

Join the family

Cordeel Group is veel meer dan een bouwbedrijf. Het is de one-stop partner voor het complete bouwtraject van ontwerp tot oplevering en onderhoud.  De bedrijven die opereren onder de vlag van Cordeel Group zijn stuk voor stuk zeer bedreven in hun specialisme. Gezamenlijk werken we aan duurzame en toekomstbestendige oplossingen voor de complexe vraagstukken van onze klanten. Vastberaden als het gaat om persoonlijke aandacht, langdurige relaties, kwaliteit en service.

Cordeel Group is een volledig onafhankelijk familiebedrijf met 1.600 medewerkers en een omzet van 800 miljoen euro. Je vindt er een fijne mix van jong talent en ervaren professionals. Net als bij onze klanten hechten we ook veel belang aan een langdurige relatie met onze medewerkers. Samen bouwen we aan ‘a passionate CO2-free future’.

Bovendien streven wij er als onderneming naar om de 'happiest company to work for' te worden en stellen we alles in het werk om voor onze (toekomstige) werknemers een goede werkgever te zijn!

Jobs

Geen resultaten
Laden

  Handelsnamen

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Updates

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Evenementen

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.title}}

     Contact

     Contactpersoon Heidi van der Meulen
     Contactpersoon telefoon +32 2 558 59 11
     Contactpersoon e-mail Heidi.vandermeulen@imtech.be
     Telefoon +32 2 558 59 11
     Website http://www.imtech.be/
     Adres Harmoniestraat 33
     Plaats Hasselt
     Postcode 3500
     Land België

     Recruiters

     Geen resultaten
     Laden

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}