Baan

Functiebeschrijving

Wat de job inhoudt,

is het nalezen en redigeren van teksten van onze regionale sportverslaggevers. Ook zorg je steeds voor een aantrekkelijk beeld bij de verschillende teksten. Je staat dus mee in voor de pagina’s regio sport in Het Nieuwsblad en Gazet Van Antwerpen.

Functie-eisen


Want wie we nodig hebben,

is iemand die zich geroepen voelt om op zondag de puntjes op de i te zetten voor de grote hoeveelheid aan samenvattingen van de verschillende regionale sport(wedstrijden) in Vlaanderen.

Waarom precies jij?

Je hebt een vlotte pen en wilt graag ervaring opdoen op een krantenredactie, naast een vaste job of studie daarbuiten. Na een korte opleiding ga je moeiteloos zelfstandig aan de slag. Ook zie je het zitten om een aantal zondagen per maand (van 14.30 tot en met 22.30 uur) onze redactie te komen versterken met je eindredactievaardigheden. Verder is een passie voor sport mooi meegenomen!
Wat op je CV staat,
is belangrijk, maar lang niet het enige waar we belang aan hechten. Minstens even essentieel zijn je passie voor het schrijven en de goesting om (eerste) schrijfervaring op te doen. Op deze manier kan je je alvast bewijzen voor een mogelijke vaste redactionele job!