Baan
Maastricht

Functiebeschrijving

Introductie leerwerkplek

Meet the Youngsters is hét online carrière platform voor young professionals, studenten en alumni in Zuidoost Nederland. Het carrière platform dat je de mogelijkheid biedt om in contact te komen met innovatieve en inspirerende werkgevers.

Omschrijving werkplek

Momenteel zoeken we een fris en commercieel talent die wilt bijdragen aan enerzijds het verbreden van ons partnerwerk in Zuidoost Nederland en ons anderzijds helpt bij onze nationale en internationale uitbreiding van ons platform naar België en later ook Duitsland. Als (jr.) accountmanager ga je aan de slag met je netwerk, online&offline acquireren en het voeren van gesprekken met (nieuwe) partners. Nieuwe partners helpen aansluiten en het onderhouden van de relatie met ons partnernetwerk is een essentiële skill.
Overige informatie


Omschrijving bedrijf

Als Meet the Youngsters laten wij jongeren kennismaken met de schitterende organisaties in de Euregio. Ons online matchingsplatform is de spil in onze producten maar wij bieden meerdere innovatieve producten aan om jongeren en organisaties kennis te laten. Van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg tot aan het introduceren van VR en gamification, www.meettheyoungsters.nl/seriousgame. Alles doen wij met als doel om jongeren kennis te laten met de prachtige organisaties in de wijde omgeving.

Omschrijving begeleiding

Onze nieuwe collega krijgt een buddy/coach. Daarnaast zijn er meerdere commerciële personen aanwezig die de nieuwe collega uitvoerig meenemen in het werkveld.