Over Simac QuadCore bv

Simac QuadCore bv werkt voor diverse opdrachtgevers in de industriële automatisering op het gebied van besturingstechniek, informatievoorziening en communicatietechnologie. Bij Simac QuadCore werken zo’n dertig software engineers. De meesten als Siemens of Allen-Bradley software engineer, gespecialiseerd in het automatiseren van operationele processen in branches als, Transport & Logistiek, Automotive, Machinebouw, Drink & Afvalwater, Food & Beverage en de Op- & Overslag.​

Simac QuadCore is een werkmaatschappij van Simac Techniek NV. Simac Techniek is een technologiebedrijf voornamelijk actief in de Benelux en Midden-Europa. We leveren en onderhouden bij middelgrote en grote organisaties hoogwaardige technologie ter verbetering van de bedrijfsprocessen. In totaal werken bij Simac ruim 1100 mensen verdeeld over vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland en Tsjechië.

Onder de holding Simac Techniek NV bevinden zich werkmaatschappijen, de Simac-bedrijven, met een breed assortiment aan oplossingen, producten en diensten. 

Wat maakt ons zo uniek?

Teamnology

Simac wordt gevormd door een diversiteit aan werkmaatschappijen. Maar het merk Simac is meer dan de som van de Simac-bedrijven. Twee factoren zijn daarin kenmerkend. De passie voor techniek én de kenmerkende cultuur van een familiebedrijf.

Het zijn deze twee factoren die zorgen voor continuïteit en lange termijn klantvoordeel. We kijken altijd wat techniek kan opleveren voor onze klanten en de klanten van onze klanten. Dit maakt Simac uniek. We hebben er zelfs een aparte term voor in het leven geroepen: Teamnology.

Teamnology staat voor het in teamverband oplossen van technologische uitdagingen die spelen in de markt en bij onze opdrachtgevers.

Carrièremogelijkheden

Bij Simac werken we in het IT-hart van (internationale) organisaties aan complexe vraagstukken. Daar optimaliseren we kritische bedrijfsprocessen met gedegen IT-oplossingen. We verbinden afdelingen, disciplines en technieken met elkaar met als doel organisaties nog succesvoller te maken. Dit doen we met veel kennis en ervaring. De vraag naar onze dienstverlening groeit. Daarom zijn we op zoek naar medewerkers die juist hierin uitblinken en de complexiteit van onze opdrachten zien als een uitdaging. Zo kunnen we samen écht het verschil maken en oplossingen leveren die ertoe doen.

Wil jij je IT-hart optimaal laten werken? Kies voor Simac.

Foto's


Video's

Jobs

Geen resultaten
Laden

  Handelsnamen

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Updates

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Evenementen

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.title}}

     Contact

     Contactpersoon Jaklien van Assem
     Contactpersoon telefoon +31 (0) 40 258 21 01
     Contactpersoon e-mail jaklien.van.assem@simac-qca.com
     Telefoon 040 258 2101
     Website www.simac-qca.com
     Adres De Run 1101
     Plaats Veldhoven
     Postcode 5503 LB
     Land Nederland

     Recruiters

     Geen resultaten
     Laden

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}