Over Tracs

Wij zijn als Limburgs IT bedrijf gespecialiseerd in eigen software ontwikkeling, betaalautomatisatie en bedrijfs IT. Zo hebben wij een 15 tal eigen publieke software toepassing, produceren wij onze eigen betaalautomaten die we kunnen koppelen aan externe toepassingen en leveren wij zowel computers, servers als netwerk hardware, software en IT diensten.

Als spin-off van Philips, helpen we zo dagelijks meer dan 300 bedrijven in België, Nederland en Duitsland om slimmer te ondernemen. 

Wat maakt ons zo uniek?

Digitale transformatie realiseren

Net datgene ontwikkelen waar onze klant nood aan heeft, typeert de werkwijze van Tracs Systems. Spitsvondig, slim en ultieme bereikbaarheid zijn eigenschappen van ons team. Wij ontzorgen onze klanten en zoeken samen naar innovatieve en duurzame oplossingen. Zo kunnen onze klanten efficiënter werken, sneller groeien en onnodige kosten vermijden.

Het team van Tracs Systems kent geen leveranciersmentaliteit. We denken mee, liefst out of de gebruikelijke box. Zelfs na de oplevering kan je op onze service blijven rekenen. Van informeren en opleiden tot begeleiden, de kansen om te innoveren zijn legio. Onze slimme oplossingen helpen je om de toekomst daadkrachtig tegemoet te gaan en steeds een stapje voor te zijn.

Carrièremogelijkheden

Benieuwd naar de carrièremogelijkheden bij Tracs Systems? Bekijk dan onze openstaande vacatures of neem contact met ons op via de contactgegevens!


Video's

Jobs

Geen resultaten
Laden

  Handelsnamen

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Updates

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Evenementen

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.title}}

     Contact

     Contactpersoon Maxime Volders
     Contactpersoon telefoon +32 477 49 18 67
     Contactpersoon e-mail maxime.volders@tracs.be
     Telefoon +32 13 56 13 56
     Website https://www.tracs.be/
     Adres Poort West Limburg 1399
     Plaats Tessenderlo
     Postcode 3980
     Land Nederland

     Recruiters

     Geen resultaten
     Laden

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}