Over Valtris

Valtris is een wereldleider op het gebied van speciale chemische additieven en precursoren en biedt innovatieve oplossingen en producten aan klanten over de hele wereld. Met sterke technische expertise en best-in-class formuleringsmogelijkheden, ontwikkelen we producten die essentiële eigenschappen bieden voor kunststoffen, coatings, lijmen en kitten, farmaceutische producten, smaak- en geurstoffen en producten voor persoonlijke verzorging.


Wat maakt ons zo uniek?

Onze technische ervaring en formuleringsmogelijkheden met toegevoegde waarde stellen ons in staat om sterk op maat gemaakte materialen te ontwikkelen voor specifieke klantproducten. We hebben een gevarieerde reeks klanten, eindgebruik en geografische gebieden, maar streven ernaar om tegemoet te komen aan elke klant die we bedienen en om ons werk voortdurend te verbeteren.

Onze sterke innovatie- en groeicultuur gaat gepaard met jarenlange technische ervaring en best-in-class formuleringsmogelijkheden met toegevoegde waarde.

Carrièremogelijkheden

Bij Valtris stimuleren we een diverse en inclusieve werkplek die samenwerking, innovatie en communicatie aanmoedigt en rekening houdt met onze impact op het milieu. Als onderdeel van het Valtris-team word je creatief uitgedaagd en krijg je ontwikkelingsmogelijkheden waardoor je carrière met je meegroeit.

Foto's

Jobs

Geen resultaten
Laden

  Handelsnamen

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Updates

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Evenementen

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.title}}

     Contact

     Contactpersoon Sylvie Coenen
     Contactpersoon e-mail Sylvie.coenen@valtris.com
     Telefoon (+1) 216 875 7200
     Website https://www.valtris.com
     Adres Heilig Hartlaan 21
     Plaats Tessenderlo
     Postcode 3980
     Land Nederland

     Recruiters

     Geen resultaten
     Laden

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}