Over Van Havermaet

Van Havermaet met vestigingen in Hasselt, Genk, Herentals, Brussel en Lommel, is een kantoor dat gespecialiseerd advies verleent aan bedrijven op financieel, fiscaal, juridisch en HR vlak in de brede zin. Onze doelgroep zijn kmo's, familiebedrijven en famlies achter een onderneming, voornamelijk uit de regio Kempen en Limburg. 
Als kantoor streven we ernaar de rechterhand van onze klanten te zijn. Kwaliteit met een persoonlijke toets, dat is de rode draad doorheen de geschiedenis van Van Havermaet. Een kwaliteit die zich kenmerkt door meer dan 55 jaar ervaring in de sector en gericht advies van meer dan 220 gedreven en ervaren medewerkers. Stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. 


Ons 5-koppig HR-team werkt dag in dag uit met passie aan een HR-beleid dat we “Maetwerk” noemen. Binnen Van Havermaet is “Maetwerk” een begrip geworden met verschillende betekenissen. Het refereert naar het samenwerken met “maeten”. Toffe collega’s, echte vakexperten,  die elkaar stimuleren in een warme en innovatie omgeving. Mekaar écht kennen. Samen hard werken maar ook samen hard lachen. 


Van Havermaet is de laatste jaren sterk gegroeid. Niet alleen op vlak van onze dienstverlening, omzet, aantal nieuwe maeten, maar ook op vlak van IT (digitalisering, ontwikkeling van nieuwe tools, ...). Onze ambitie is om een innovatief en vooruitstrevend kantoor te zijn om zowel de collega's in de verschillende domeinen alsook onze klanten optimaal en efficiënt te kunnen laten werken.


Wat maakt ons zo uniek?

OP MAAT 

Bedrijfsvoering en markten worden steeds complexer. Onze experts scheppen graag eenvoud en duidelijkheid. Vanuit een multidisciplinaire aanpak streven we naar optimale resultaten binnen een duurzame relatie. Bovendien beschikken we over een internationaal netwerk van kennis en contacten waardoor we onze klanten ook over buitenlandse zaken professioneel advies kunnen geven. Grensoverschrijdende activiteiten vragen immers om internationale expertise.

KWALITATIEF & PERSOONLIJK ADVIES

Kwaliteit met een persoonlijke toets, dat is de rode draad doorheen de geschiedenis van Van Havermaet.
Een kwaliteit die zich kenmerkt door meer dan 55 jaar ervaring in de sector en gericht advies van meer dan 220 gedreven en ervaren medewerkers. Stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. 


OPVOLGING VAN A-Z

Met onze multidisciplinaire aanpak en vakkundig team hebben we alle kennis in huis om onze klanten zowel op fiscaal, financieel, sociaal als juridisch vlak professioneel te adviseren.


TOEKOMST VOORSPELLEN

Wij richten onze blik graag op de toekomst. Daarom doen we er alles aan om de toekomst van onze klanten perfect in kaart te brengen aan de hand van cijfers uit het verleden.


Carrièremogelijkheden

STARTER

Ben je op zoek naar een eerste werkervaring? Heb je een brede economische of fiscale studie erop zitten? En wat wil je nu doen? Accountancy, audit, consultancy, ...

Kiezen is altijd verliezen 
Daarom bieden wij een exclusief traineeship. In 8 maanden tijd dompelen we jou onder in alle facetten van onze dagelijkse realiteit. 

Zo doe je een eerste werkervaring op van 4 maanden bij de collega's van audit en daarna ga je 4 maanden meedraaien bij de accountants. Of passeer je liever eens bij onze business controllers? 

Je wordt alleszins intensief opgeleid en komt met heel wat zaken binnen in ons bedrijfsleven in aanraking.


Kies je eigen toekomst

Na een intensief traject van 8 maanden heb je een goed zicht op je toekomstige jobinhoud. Op dat moment kies je zelf in welke discipline je verder gaat. 
Op basis van je talenten en passies nemen we zo een doelgerichte start van jouw carrière.


MAETWERK 

 • Maetwerk is voor ons een gezonde work-lifebalance. Een loonpakket op maat, dat meegroeit. Iedereen krijgt de kans om zijn eigen loonpakket mee vorm te geven dankzij ons cafetariaplan. Verder is maetwerk ook ruimte voor flexibele werkuren en telewerk. En vooral loopbaanbegeleiding op maat met jouw eigen persoonlijke coach. 

 • Als jij je volledig inzet voor ons, dan doen wij hetzelfde voor jou. Je krijgt nergens zoveel kansen als hier. En dat menen we echt. Onze grote investering in opleiding, training en coaching is daar het beste voorbeeld van. Wij verwachten niet dat jij een schaap met 5 poten bent. Wij zetten in op jouw talenten en passies. Je hoeft niet én teamleader én expert én commercieel te zijn. Kies de rol die best bij jou past en ga er maximaal voor.
  Bij Van Havermaet zijn er heel wat doorgroeimogelijkheden maar je krijgt vooral de kans om te doen wat je graag doet, ook als doorgroeien voor jou nog geen prioriteit is.

 • Maetwerk gaat niet gepaard met hokjesdenken. Weg met enkel denken in traditionele expertises. Wij werken over de disciplines heen in productgroepen die ons in staat stellen om de klant zo snel mogelijk de beste oplossing te bieden voor zijn vraag.
  Hier roest je niet vast in één functie. Naast je vast takenpakket heb je de mogelijkheid om je eigen rol te kiezen. Word expert, innovator, team coach of account manager. Zo focus je meer op waar je goed in bent en waar je écht energie van krijgt. Je krijgt meer vrijheid om eigen ideeën uit te werken, over disciplines heen. Toon gerust initiatief om je eigen persoonlijke accenten te leggen.

Foto's


Video's

Jobs

Geen resultaten
Laden

  Handelsnamen

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Updates

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Evenementen

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.title}}

     Contact

     Contactpersoon Kimberly Cosemans
     Contactpersoon telefoon 003211301350
     Contactpersoon e-mail kimberly.cosemans@vanhavermaet.be
     Telefoon +32 11 30 13 50
     Website https://vanhavermaet.be
     Adres Diepenbekerweg 65
     Plaats Hasselt
     Postcode B-3500
     Land België

     Recruiters

     Geen resultaten
     Laden

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}