Over Willemen

Wij bouwen iedere dag opnieuw aan een betere wereld. Of het nu gaat om een duurzaam bouwproject of een infrastructuurproject, van het ontwerp over de bouw en financiering tot en met het onderhoud zijn de bedrijven uit onze Groep een solide partner. Dankzij de onderlinge complementariteit kunnen we samen zelfs de meest complexe opdrachten aan. We zijn als aannemer graag een partner die in team het project vorm geeft, optimaliseert en realiseert tot ieders voldoening. Daarbij trekken we voluit de kaart van innovatie en digitalisering

Wat maakt ons zo uniek?

Om de uitzichten van morgen vorm te geven, brengt onze Groep competenties en kennis bij elkaar in enthousiaste teams die op een unieke manier samenwerken. We starten altijd vanuit een totaalvisie op nieuwe projecten en stellen bij al onze activiteiten de klant, de dienstverleners en onze medewerkers centraal. Zij vormen immers het menselijk kapitaal dat het verschil maakt. Onze 5 bedrijfswaarden vormen daarbij de leidraad. Het zijn de fundamenten van ons denken en handelen.

ONZE WAARDEN

Samenwerking

Wij stellen het gezamenlijke doel op de eerste plaats en zetten ons daar volledig voor in. Wij vinden het belangrijk om in onze onderlinge collegiale communicatie en overleg duidelijke afspraken te maken en open te staan voor ideeën van anderen.

Respect

Voor ons is het belangrijk de eigen verantwoordelijkheden eerlijk en oprecht op te nemen, zowel intern (collega’s, medewerkers en leidinggevenden) als extern (klanten, leveranciers en onderaannemers). Het positief uitdragen van het imago van ons bedrijf is vanzelfsprekend.

Innovatie

Wij richten ons met een onderzoekende en creatieve geest op vernieuwing om een continu verbeteringsproces te stimuleren. Die verworven kennis delen wij dan ook met collega’s, medewerkers en leidinggevenden.

Resultaatgerichtheid 

Ons doel is om de vooropgestelde resultaten helder voor ogen te houden en die te realiseren via meetbare acties. Wij zorgen voor een kwalitatieve en veilige uitvoering binnen budget en timing, met als doel de efficiëntie te verhogen.

Ondernemerschap

Wij vinden het vanzelfsprekend om spontaan initiatief te nemen, kansen en opportuniteiten te benutten en die om te zetten in verbeterings- of vernieuwingsacties die bijdragen tot betere bedrijfsprestaties.

Carrièremogelijkheden

Welke straffe job of stageplek kan je bij Willemen vinden?

- …op kantoor als calculator - aankoper - controller – werkvoorbereider? Opties op onze
kantoren in Drongen, Kapellen, Kontich, Mechelen of Hasselt.

- …op één van onze werven in uitvoering binnen infra , burgerlijke bouwkunde, gebouwen,
industriebouw, funderingen,...? Onze werfleiders, werkvoorbereiders of projectleiders geven je
een leerzame begeleiding! Bij de keuze van de werf houden we uiteraard rekening met je
woon/verblijfplaats.


Foto's


Video's

Jobs

Geen resultaten
Laden

  Handelsnamen

  Geen resultaten
  Laden

  {{item.title}}

   Updates

   Geen resultaten
   Laden

   {{item.title}}

    Evenementen

    Geen resultaten
    Laden

    {{item.title}}

     Contact

     Contactpersoon Jill Augustynen
     Contactpersoon e-mail jill.augustynen@willemen.be
     Telefoon 0471800594
     Website https://www.willemen.be/nl
     Adres Boerenkrijgstraat 133
     Plaats Mechelen
     Postcode BE - 2800 Mechelen
     Land België

     Recruiters

     Geen resultaten
     Laden

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}