Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg… de Verkiezing

Zoals ieder jaar organiseert Meet the Youngsters deze verkiezing om scholieren en studenten kennis te laten maken met diverse werkgever in de regio. Voor scholieren en studenten is deze verkiezing een mooie kans om (hun eerste) contacten te leggen met kleine en grote bedrijven in de gehele provincie Limburg.

Dit jaar wordt de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg verkiezing gepromoot door onze partner Qmusic! Van maandag t/m vrijdag wordt de verkiezing in de ochtend onder de aandacht gebracht!

Voor werkgevers is de “Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg”-verkiezing een unieke manier om hun bedrijf  te presenteren en in contact te komen met getalenteerde jongeren, klanten en andere bedrijven. Het is laagdrempelig, eigentijds en een effectieve manier om je als bedrijf te presenteren.

In verband met COVID-19 zal de AWVL-verkiezing een andere vorm krijgen dan gebruikelijk. De maatregelen van de Overheid en het RIVM die op dat moment van kracht zijn willen wij graag in acht houden.  Hierdoor is op dit moment nog niet duidelijk hoe de AWVL-verkiezing zal gaan uitzien!

Op de website https://aantrekkelijkstewerkgever.nl/ krijgt u een globaal beeld van de AWVL-verkiezing van het afgelopen jaar.