Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg… de verkiezingen

Binnenkort gaan de stembussen weer open voor… de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg verkiezingen! Zoals ieder jaar organiseert Meet the Youngsters deze verkiezing om scholieren en studenten kennis te laten maken met diverse werkgever in de regio. Voor scholieren en studenten is deze verkiezing een mooie kans om (hun eerste) contacten te leggen met kleine en grote bedrijven in de gehele provincie Limburg.

Voor werkgevers is de “Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg”-verkiezing een unieke manier om hun bedrijf  te presenteren en in contact te komen met getalenteerde jongeren, klanten en andere bedrijven. Het is laagdrempelig, eigentijds en een effectieve manier om je als bedrijf te presenteren.

In verband met COVID-19 zal de AWVL-verkiezing een andere vorm krijgen dan gebruikelijk. De maatregelen van de Overheid en het RIVM die op dat moment van kracht zijn willen wij graag in acht houden.  Hierdoor is op dit moment nog niet duidelijk hoe de AWVL-verkiezing zal gaan uitzien!

Meer informatie volgt snel! Op de website https://aantrekkelijkstewerkgever.nl/ krijgt u een globaal beeld van de AWVL-verkiezing van het afgelopen jaar.