About CKS Elektrotechniek

De slagzin ‘Totaal in elektrotechniek’ mag u letterlijk nemen. Sinds de opstart in 2000 bouwde CKS stapsgewijs het dienstenpakket uit tot een totaalverhaal. Elke elektrotechnische vraag of automatiseringsuitdaging krijgt een gepast antwoord. De bedrijfsvoering onder leiding van Lode en Sabine wordt gedreven door een sterke visie, missie en waarden. Wij werken voor een brede waaier aan industriële sectoren, overheden en zorginstellingen in heel Vlaanderen en Nederland.

Van elektrotechnische installateur tot totaalspecialist
Het verhaal van CKS begint in 2000. Als elektrotechnische onderhoudsmedewerker beslist Lode om zijn eigen elektrotechnisch installatiebedrijf op te richten: CKS. Al snel volgen de uitdagende opdrachten voor industriële ondernemingen in Limburg en omliggende regio’s elkaar op. Van de vaste klanten komt al snel de vraag naar procesautomatisering, middenspanning en bordenbouw. Op natuurlijke wijze breidt het dienstenaanbod van CKS uit naar een totaalservice voor elektrotechniek en automatisatie, waardoor ook stapsgewijs het eigen team van gemotiveerde vakspecialisten aangroeit.

Eigen engineering, verschillende afdelingen
CKS bouwt al snel een eigen volwaardige engineeringafdeling uit, waardoor projecten van A tot Z in eigen huis kunnen worden opgevolgd. De verschillende activiteiten worden in meerdere bedrijfsafdelingen ondergebracht. Een intense onderlinge samenwerking blijft gewaarborgd om klanten met totaalprojecten volledig te ontzorgen

Pionier in groene energie
CKS blijft niet langs de zijlijn staan wanneer de eerste grootschalige projecten voor alternatieve energie worden gerealiseerd. Denk aan de bouw van vele honderden windturbines, grote fotovoltaïsche zonneparken, WKK’s, biogascentrales,… in het hele land. CKS springt meteen op de kar en bouwde de afgelopen jaren een ongeziene expertise op inzake bordenbouw en netkoppelingen voor dergelijke groene energieprojecten.What makes us so unique?

Wij gaan geen uitdaging uit de weg
CKS is een technologiegedreven onderneming waar de opdrachtgever en zijn behoeftes centraal staan. Elk project start met een grondige analyse van de klantenbehoeftes, waarna deze via engineering worden vertaald naar een technisch ontwerp. De uitvoering gebeurt volledig door eigen specialisten. In totaal telt CKS een honderdtal medewerkers waaronder projectleiders, calculators, werkvoorbereiders, werfleiders, elektromonteurs, bordenbouwers,… Zij krijgen de vereiste ondersteuning van een sterk administratief en salesteam. Samen gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Ons actiegebied omvat heel Vlaanderen en Nederland. Op verzoek van onze industriële klanten zijn we ook geregeld in het buitenland actief

Onze missie, visie en waarden

Onze missie

Gepassioneerd door alle facetten van elektrotechniek inspireren we mensen en organisaties. Om samen te ondernemen. Om samen te groeien. Hierbij zoeken we nieuwe grenzen op. In het belang van onze missie: de klant!

Onze visie
Wij willen in onze regio met voorsprong het meest totale elektrotechniekbedrijf zijn. Met een 360°-zicht op elk project. Een betrokken partner die altijd constructief meedenkt. Die duurzame oplossingen aanreikt. Die toekomstgericht werkt. Die voor bedrijfszekerheid gaat. Maar vooral: die op elk moment zijn verantwoordelijkheid neemt.

Onze waarden

 • Betrouwbaarheid | wij doen wat we zeggen.
 • Verantwoordelijkheid | wij lossen het op.
 • Betrokkenheid | wij trekken het ons aan.
 • Deskundigheid | wij zijn experts.
 • Flexibiliteit | wij schakelen snel.

Career possibilities

Bij CKS vind je direct je draai!

Ben je graag trots op je werk? Ben je gebeten door elektriciteit, techniek én …innovatie? Solliciteer spontaan bij ons. Want met zo’n instelling pas je helemaal bij CKS.
“Maar … ik hoor niet echt thuis in een bepaald elektrotechnisch vakje”, denk je misschien. Perfect! CKS denkt niet in hokjes. Hier leert iedereen van iedereen. Hier ‘switch’ je van de ene afdeling naar de andere. Als je dat wilt. Kortom: hier krijg je alle kansen om te ontdekken waar je je écht in wilt specialiseren.

Waarop wacht je dus? Solliciteer. Zodat we elkaar leren kennen. En van elkaar … kunnen leren.


Pictures

Jobs

No results
Loading

  Handelsnamen

  No results
  Loading

  {{item.title}}

   Updates

   No results
   Loading

   {{item.title}}

    Events

    No results
    Loading

    {{item.title}}

     Contact

     Contact Person Tine Deldycke
     Contactpersoon telefoon +32(0)89 41 08 00
     Contact e-mail personeel@cks.be
     Telephone +32 (0) 89 41 08 00
     Website https://www.cks.be/
     Address Kruishoefstraat 37
     City Dilsen-Stokkem
     Postal Code 3650
     Country Belgium

     Recruiters

     No results
     Loading

     {{item.first_name}} {{item.last_name}}