Online Stagemarkt

Bedrijven zijn druk met de impact van de coronacrisis. Maar wat als na de zomer alles weer op gang komt, hoe kom je dan aan je stageplek? We hebben elkaar dan weer hard nodig.

Het event heeft plaatsgevonden op dinsdag 2 juni van 15.00 – 17.30 uur. We hebben veel positieve reacties ontvangen. Hier zijn we erg blij mee!

Om jullie een beeld te geven van het event, kun je hieronder lezen hoe het event in elkaar zat:

 

Hoe werkte het?

Als student stel je je voor als potentieel stagiair(e). De grote hoeveelheid bedrijven bieden je als student veel mogelijkheden. Gedurende de speeddatesessies is er alle gelegenheid voor vragen en interactie met de deelnemende bedrijven.

We rekenen op een half uur per speeddatesessie en gaan uit van ongeveer vijf studenten per bedrijf. In totaal is er ruimte voor maximaal 90 studenten en ongeveer 15 bedrijven uit de regio Keyport (Midden-Limburg en Cranendonck).

Je oriënteert je vervolgens op je gekozen bedrijf / bedrijven. Je denkt na over vragen die je wilt stellen en bespreekt de stagemogelijkheden.

Ieder bedrijf voegt stagemogelijkheden toe op het bedrijfsprofiel. Er worden verschillende rondes gemaakt van groepen bedrijven. Iedere ronde bevat dus een groep van verschillende bedrijven. Kijk goed bij elke ronde welk bedrijf aanwezig is.