Online Speeddate-event

De impact van de coronacrisis is groot. Maar hoe kom je na de zomer nu aan je stageplek? En hoe vind je dat interessante bedrijf waar ze behoefte hebben aan jouw nieuwe kennis en frisse energie? 

Het event heeft plaatsgevonden op dinsdag 16 juni van 15.00 – 17.30 uur. We hebben veel positieve reacties ontvangen. Hier zijn we erg blij mee!

Om jullie een beeld te geven van het event, kun je hieronder lezen hoe het event heeft plaatsgevonden:

 

Hoe werkte het?

Tijdens de online speeddate sessies krijg je de mogelijkheid verschillende bedrijven te leren kennen. Je schrijft je in en gaat dan in 1 of meerdere rondes online kennismaken. Je kunt je dan bij de bedrijven voorstellen en allerlei vragen stellen. Dit gebeurt in de vorm van een speeddate. Uiteraard is het belangrijkste doel van dit gesprek je toekomstige stageplek te vinden!

De deelnemende bedrijven aan de online stagemarkt vind je op www.meettheyoungsters.nl/speeddatenoordlimburg.

De stages bij de deelnemende bedrijven vind je onder het kopje jobs/stages. Wil je nog meer in de picture komen? Maak dan een profiel aan op www.meettheyoungsters.nl, zo kunnen de bedrijven je op voorhand al beter leren kennen en kun je goed zien welke bedrijven en stages bij jou en je opleiding passen!